Öngösterim Görseli

İŞKUR tarafından Bin 296 güvenlik personel alımı yapılacaktır!

özel güvenlik personel alımı

İŞKUR tarafından tam bin 296 güvenlik görevlisi personel alımı için yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR’un resmi sayfasında, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, Türkiye’nin bir çok ilinde özel güvenlik personeli alımı için yeni iş ilanları bulunmaktadır. İŞKUR tarafından yayınlanan güncel tarih olarak 1.230 güvenlik görevlisi, 44 silahlı ve 22 silahsız ve 1 güvenlik müdürü olmak üzere toplamda 1.296 güvenlik personeli alımı (kamupersoneli.net) yapılması planlanmaktadır. Güvenlik görevlisi personel alımı iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR’un resmi sayfasından e-devlet şifresi kullanarak ön kayıt yapabilirler.

Aşağıda, güvenlik görevlisi personel alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları bulunmaktadır. İlgili iş ilanı hakkında bilgi alabilmek veya başvuruda bulunabilmek için, ilan altında belirtilen linki kullanabilirsiniz.

1 – 1.230 güvenlik görevlisi personel alımı için yayınlanan iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

2 – 44 Güvenlik Görevlisi (Silahlı)  personel alımı için yayınlanan iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10657

3 – 22 Güvenlik görevlisi (silahsız) personel alımı için yayınlanan iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11223

4 – 1 Güvenlik müdürü personeli alımı için yayınlanan iş ilanları linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3049

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilanlar ile binlerce özel güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Türkiye genelindeki pek çok kuruma ilköğretim mezunu olmak şartıyla güvenlik görevlisi alınacak. İŞKUR aracılığıyla ülke genelinde bir çok vatandaşa iş imkanı sağlamakta. (kamupersoneli.net adresinden tüm kamu iş ilanlarına ulaşabilirsiniz) Yeni yayınlanan ilanda en az ilköğretim mezunu olmak koşulu ile silahlı/silahsız 1.296 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Vardiyalı çalışmaya müsait olan adaylar güvenlik görevlisi alımı için başvuruda bulunabilir.

Yorum Ekle